• Harm & Es woningstoffering Heerhugowaard - Woningstoffering, Heerhugowaard, Vloeren, Karpetten vloeren, Laminaat vloeren, Marmoleum vloeren, Ondervloer vloeren, PVC vloeren, Tapijt vloeren, Vinyl vloeren, Raambekleding, Duette’s, Duo-rolgordijnen, Houten jaloezieën, Jaloezieën, Lamellen, Paneelgordijn, Plissé, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Vitrage’s, Inbetweens, Gordijnen, Vouwgordijnen, Trapbekleding, Insectenwering, Hordeuren, Inklemhorren, Raamhorren, Trapbekleding, Trap PVC, Open trap, Dichte trap,

Harm & Es woningstoffering: De confectiespecialist uit Heerhugowaard

Confectie en montage Heerhugowaard

Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen. Exact op de maten van jouw raam gemaakt. Of het nu voor een raampje van 20 centimeter is of voor een kantoor met 100 ramen, elke bestelling wordt bij ons met evenveel zorg en enthousiasme uitgevoerd. Elke opdracht is uniek en eenmalig. Gordijnen worden immers nooit in serie vervaardigd. Het is altijd maatwerk.

Wij vervullen de meest uiteenlopende wensen. Bekleding voor schuine dakramen of metershoge toneelgordijnen, brandwerende kantoorblinds of wapperende transparanten voor een serre, gordijnen van flinterdunne organza of van stevig materiaal.

Diverse confectie mogelijkheden

Veel stoffen zijn trouwens ook geschikt voor kussens, embrasses, plaids en poefs. Er kunnen meubels mee worden bekleed om een interieur compleet te maken, zodat het een mooi geheel wordt.

Bij de meeste stoffen wordt de baanlengte in de computer ingegeven, maar dunne stoffen, zoals transparante voiles, worden nauwgezet met de hand geknipt. Op de draad. Daarna beginnen de banen aan hun reis langs de vele machines van de afdeling stofbewerking, totdat zij gestoomd en afgewerkt in plastic hoezen op transport gaan. Ons atelier beschikt over de nieuwste technologieën, maar heeft ook mensen in huis die ambachtelijke stoftechnieken perfect beheersen.

Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste confectie en montage.

Advies nodig?
    Laat hier een kort bericht achter

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


     BEL OF APP ONS: 06 11 95 7808
    Neem contact met ons op

    Wilt u meer informatie over de juiste type vloer die bij uw woning past? Graag adviseren en helpen wij u met het kiezen van de geschikte vloer. Kom naar onze showroom of