• Harm & Es woningstoffering Heerhugowaard - Woningstoffering, Heerhugowaard, Vloeren, Karpetten vloeren, Laminaat vloeren, Marmoleum vloeren, Ondervloer vloeren, PVC vloeren, Tapijt vloeren, Vinyl vloeren, Raambekleding, Duette’s, Duo-rolgordijnen, Houten jaloezieën, Jaloezieën, Lamellen, Paneelgordijn, Plissé, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Vitrage’s, Inbetweens, Gordijnen, Vouwgordijnen, Trapbekleding, Insectenwering, Hordeuren, Inklemhorren, Raamhorren, Trapbekleding, Trap PVC, Open trap, Dichte trap,

Harm & Es woningstoffering: De hordeuren specialist uit Heerhugowaard

Hordeuren

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt.Horren zijn hiervoor de ideale oplossing en bieden volop mogelijkheden voor vrijwel iedere deur. De Horren worden voor u op maat gemaakt van alleen de beste materialen.

Een Plisse Hordeur is duidelijk zichtbaar en wordt niet opgerold, maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan. De hordeur is zeer kind- en rolstoelvriendelijk (ondergeleider slechts 3 mm hoog) en eenvoudig te (de)monteren in voor- en najaar.

Een hordeur kan zowel enkel als dubbel uitgevoerd worden. Het dubbele systeem voorkomt een te brede overspanning en blijft het gaas altijd strak. De hordeur rolt automatisch achter u dicht!

Een Schanierende Hordeur heeft een elegant, afgerond profiel. Naast de standaard uitvoering ook een zelfsluitende deur mogelijk of een deur die u middels een uniek scharnier zowel van binnen als van buiten kunt openduwen.

Een Schuivende Hordeur is voor grote deuropeningen een ideale oplossing; een lichte bediening en een lange levensduur. De deur is makkelijk uitneembaar door de toepassing van magneten in het ophangsysteem.

Reflex Black is een uitvoering met een zonwerend horrendoek, waardoor een teveel aan zonneschijn wordt tegengehouden.

Poll-Tex gaas filtert pollen uit de lucht, waarmee de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert.

  • Bescherming tegen insecten
  • Voor ieder raam
  • Verschillende profiel- en gaaskleuren

Wij adviseren u graag bij de keuze van uw insectenwering.

Unilux Horren

Wilt u meer informatie over de juiste type vloer die bij uw woning past? Graag adviseren en helpen wij u met het kiezen van de geschikte vloer. Kom naar onze showroom of