• Harm & Es woningstoffering Heerhugowaard - Woningstoffering, Heerhugowaard, Vloeren, Karpetten vloeren, Laminaat vloeren, Marmoleum vloeren, Ondervloer vloeren, PVC vloeren, Tapijt vloeren, Vinyl vloeren, Raambekleding, Duette’s, Duo-rolgordijnen, Houten jaloezieën, Jaloezieën, Lamellen, Paneelgordijn, Plissé, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Vitrage’s, Inbetweens, Gordijnen, Vouwgordijnen, Trapbekleding, Insectenwering, Hordeuren, Inklemhorren, Raamhorren, Trapbekleding, Trap PVC, Open trap, Dichte trap,

Harm & Es woningstoffering: De jaloezieën specialist uit Heerhugowaard

Jaloezieën

Horizontale jaloezieën, die in de jaren 1950 door Luxaflex gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

16mm:
Geraffineerd en discreet. Een combinatie van een optimale doorzicht met een uitstekende lichtregeling.

25mm:
Voor een perfecte combinatie tussen een mooie stijl en uitstekende duurzaamheid. Beschikbaar in een uitgebreide reeks kleuren, afwerkingen en texturen en geraffineerde perforaties.

35mm:
Functioneel, betrouwbaar en tijdloos. Ideaal voor middelgrote tot grote ramen. Moeiteloze instelling en richting van het licht in uw kamer door een simpele draai aan de bedieningsstang.

50mm:
Een echte designklassieker. Een vernieuwde look met gracieus afgeronde lamelhoeken, met opties als aangepaste perforaties aan de uiteinden van de lamellen of bij de trekkoorden. Op en top retro.

70mm:
We hebben ons aanbod uitgebreid met jaloezieën voor ramen van diverse afmetingen.
Onduette Jalouzieen: Voeg een opvallend design toe aan uw ramen en kamers. De opvallende ongelijkmatig gevormde lamelranden zorgen voor een unieke uitstraling in gesloten positie en voor een prachtig lichtspel in een open stand. De vormen van de Ondulette variëren van zachte golven tot strakke geometrische patronen.
Megaview:
Deze jaloezieën bieden u het extra zicht en de extra privacy waarnaar u wellicht op zoek was. De jaloezieën sluiten op dezelfde manier als normale 25 mm jaloezieën. Maar wanneer u ze opent, hebt u een MegaView naar buiten toe doordat het zicht naar buiten toe verdubbeld is.

Lightline is speciaal ontworpen om lichtlekkage rond de verticale koorden voor het optrekken en laten zakken van de jaloezieën te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat er geen koordgaten zichtbaar zijn, waardoor het product een mooiere uitstraling en betere verduisterende eigenschappen heeft.

Advies nodig?
    Laat hier een kort bericht achter

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


     BEL OF APP ONS: 06 11 95 7808
    Neem contact met ons op

    Wilt u meer informatie over de juiste type Plissé die bij uw woning past? Graag adviseren en helpen wij u met het kiezen van de geschikte vloer. Kom naar onze showroom of