• Harm & Es woningstoffering Heerhugowaard - Woningstoffering, Heerhugowaard, Vloeren, Karpetten vloeren, Laminaat vloeren, Marmoleum vloeren, Ondervloer vloeren, PVC vloeren, Tapijt vloeren, Vinyl vloeren, Raambekleding, Duette’s, Duo-rolgordijnen, Houten jaloezieën, Jaloezieën, Lamellen, Paneelgordijn, Plissé, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Vitrage’s, Inbetweens, Gordijnen, Vouwgordijnen, Trapbekleding, Insectenwering, Hordeuren, Inklemhorren, Raamhorren, Trapbekleding, Trap PVC, Open trap, Dichte trap,

Harm & Es woningstoffering: De paneelgordijnen specialist uit Heerhugowaard

Paneelgordijn

Een stijlvol, innovatief product, ideaal voor grotere ramen en tuindeuren. Een strak en hedendaags alternatief op traditionele gordijnen. Ze kunnen ook worden gebruikt als scheidingswand, en geven elke ruimte een moderne design uitstraling. De panelen kunnen worden uitgeschoven of achter elkaar worden geschoven om het paneelgordijn helemaal open te zetten.

De zachte stoffen met zijzomen maken van het paneelgordijn een chique alternatief voor traditionele gordijnen. U kunt kiezen voor glinsterende lichteffecten, glanzende stoffen met burn-outtechnieken, jacquardpatronen en exclusieve ontwerpen in verschillende transparanties.

Harde stoffen zonder zijzomen zorgen een strakke en moderne uitstraling. Op de natuur geïnspireerde structuren, abstracte strepen en industriële metallooks, weerspiegelen de huidig trends op het gebied van interieurdesign.

Er is een uitgebreide keuze aan stoffen met rijke structuren, leuke dessins, prachtige effen kleuren en veel combinatiemogelijkheden.

Combineer meerdere stoffen in uw paneelgordijn voor een speels effect. Dat kan in verschillende kleuren zijn of bijvoorbeeld een ausbrenner in combinatie met een kleur.

 • Geschikt voor grote ramen
 • Maak uw eigen paneel
 • Te gebruiken als kamerafscheiding

Wij adviseren u graag bij de keuze van uw zonwering / raamdecoratie.

Advies nodig?
  Laat hier een kort bericht achter

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


   BEL OF APP ONS: 06 11 95 7808
  Neem contact met ons op

  Wilt u meer informatie over de juiste type Plissé die bij uw woning past? Graag adviseren en helpen wij u met het kiezen van de geschikte vloer. Kom naar onze showroom of