• Harm & Es woningstoffering Heerhugowaard - Woningstoffering, Heerhugowaard, Vloeren, Karpetten vloeren, Laminaat vloeren, Marmoleum vloeren, Ondervloer vloeren, PVC vloeren, Tapijt vloeren, Vinyl vloeren, Raambekleding, Duette’s, Duo-rolgordijnen, Houten jaloezieën, Jaloezieën, Lamellen, Paneelgordijn, Plissé, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Vitrage’s, Inbetweens, Gordijnen, Vouwgordijnen, Trapbekleding, Insectenwering, Hordeuren, Inklemhorren, Raamhorren, Trapbekleding, Trap PVC, Open trap, Dichte trap,

Harm & Es woningstoffering: De vouwgordijnen specialist uit Heerhugowaard

Vouwgordijnen

Wie op zoek is naar ongeëvenaarde elegantie en schoonheid, komt vanzelf bij onze vouwgordijnen terecht. Deze vouwgordijnen zijn beschikbaar in meer dan 300 geraffineerde stoffen – stuk voor stuk speciaal voor deze collectie gekozen en beproefd. De confectie en de afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, met oog voor de kleinste details.

Bovendien kunt u uit talloze afwerkingen kiezen om uw Vouwgordijn een persoonlijk tintje te geven.

Naturals zijn subtiele stoffen met een door de natuur geïnspireerde structuur. De kleuren in diverse aardtinten zorgen voor een aantrekkelijke, warme uitstraling, die voor veel interieurs ideaal is. Er zijn veel variaties in structuur en de geweven stoffen nopen tot aanraking. Verkrijgbaar in diverse transparanties.

Transparante stoffen, in effen kleuren of met een subtiele streep. Hiermee kunt u zelf beslissen tot in hoeverre u inkijk wilt en hoeveel licht u binnenlaat. Zo creëert u een heel aantrekkelijke ambiance in uw woning.

Gestreepte stoffen zijn tijdloos, en zowel geschikt voor een klassiek als een modern interieur. Er zijn verschillende streepbreedtes voor elke smaak. U kunt ook kiezen uit veel verschillende prachtige patronen – een heel inspirerende collectie.

Exclusieve stoffen van topkwaliteit met schitterende patronen. Er zijn subtiele dessins, maar ook duidelijk zichtbare patronen, van jacquard tot borduurwerk. En allemaal vullen ze uw interieur op zeer decoratieve wijze aan.

Terug naar de eenvoud. Een ruime collectie stoffen in effen kleuren met verschillende transparantie. Geweven stoffen, in structuur variërend van prominent aanwezig tot meer ingetogen. Juist die ongecompliceerdheid vormt een fantastische achtergrond voor een stijlvol interieur.

 • Uitgebreide stoffencollectie
 • Volantoptie
 • Keuze uit verschillende baleinen

Wij adviseren u graag bij de keuze van uw zonwering / raamdecoratie.

Advies nodig?
  Laat hier een kort bericht achter

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


   BEL OF APP ONS: 06 11 95 7808
  Neem contact met ons op

  Wilt u meer informatie over de juiste type Vouwgordijnen die bij uw woning past? Graag adviseren en helpen wij u met het kiezen van de geschikte vloer. Kom naar onze showroom of