• Harm & Es woningstoffering Heerhugowaard - Woningstoffering, Heerhugowaard, Vloeren, Karpetten vloeren, Laminaat vloeren, Marmoleum vloeren, Ondervloer vloeren, PVC vloeren, Tapijt vloeren, Vinyl vloeren, Raambekleding, Duette’s, Duo-rolgordijnen, Houten jaloezieën, Jaloezieën, Lamellen, Paneelgordijn, Plissé, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Vitrage’s, Inbetweens, Gordijnen, Vouwgordijnen, Trapbekleding, Insectenwering, Hordeuren, Inklemhorren, Raamhorren, Trapbekleding, Trap PVC, Open trap, Dichte trap,

Harm & Es woningstoffering: De karpetten en vloerkleden specialist uit Heerhugowaard

Karpetten

Een karpet is een heerlijk product dat veel voordelen heeft voor uw woongenot. Een karpet is sfeer verhogend in uw woning en maakt uw woning echt helemaal af. Natuurlijk voelt een karpet heerlijk zacht en warm aan en is het een echte eye catcher in uw huis. Geluidsexperts bevestigen dat vloerkleden en karpetten uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen bezitten. Door de toepassing van karpet (afhankelijk van de grootte van uw woning en vloeroppervlakte) kan een geluidreductie worden behaald van 1 tot 3 dB(A).

Karpetten zijn een sfeerverhogend product. In veel gevallen is een interieur nog kil en daardoor is het niet zo gezellig. Dit verandert wanneer u een vloerkleed onder uw tafel of stoel neerlegt. In combinatie met andere woonartikelen zoals sierkussens maakt u uw interieur helemaal af.

Karpetten/ Vloerkleden zijn er in een aantal afmetingen. De standaard maat voor vloerkleden is 160 x 230 cm. Een grote maat is in veel gevallen 200 x 290 cm.

Maar ook van tapijt kunt u vloerkleden laten maken. Wij kunnen deze op ieder gewenste maat maken. Met een luxueuze rand maakt u van tapijt een persoonlijk vloerkleed op maat.Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.

Wij adviseren u graag bij de keuze van uw karpet.

Advies nodig?
    Laat hier een kort bericht achter

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


     BEL OF APP ONS: 06 11 95 7808
    Neem contact met ons op

    Wilt u meer informatie over de juiste type vloer die bij uw woning past? Graag adviseren en helpen wij u met het kiezen van de geschikte vloer. Kom naar onze showroom of