• Harm & Es woningstoffering Heerhugowaard - Woningstoffering, Heerhugowaard, Vloeren, Karpetten vloeren, Laminaat vloeren, Marmoleum vloeren, Ondervloer vloeren, PVC vloeren, Tapijt vloeren, Vinyl vloeren, Raambekleding, Duette’s, Duo-rolgordijnen, Houten jaloezieën, Jaloezieën, Lamellen, Paneelgordijn, Plissé, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Vitrage’s, Inbetweens, Gordijnen, Vouwgordijnen, Trapbekleding, Insectenwering, Hordeuren, Inklemhorren, Raamhorren, Trapbekleding, Trap PVC, Open trap, Dichte trap,

Harm & Es woningstoffering: De marmoleum specialist uit Heerhugowaard

Marmoleum

Voor de fabricage van Marmoleum worden lijnolie van speciaal gekweekt vlas uit Canada, houtmeel van Europese bomen, hars getapt van Portugese pijnbomen, jute uit India en Bangladesh en zeer fijngemalen kalksteen gebruikt.

Kortom natuurlijke grondstoffen die tijdens een milieuvriendelijk procedé worden verwerkt tot mooie Marmoleum vloeren.

Marmoleum is hygiënisch en antistatisch en hierdoor, net als vinyl, zeer geschikt voor mensen met luchtwegproblemen. Een sterke beschermende finish zorgt ervoor dat schoonmaak en onderhoud eenvoudig zijn. Stofwissen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken. Een Marmoleum vloer is trouwens zeer goed te combineren met vloerverwarming.

Is uw vloer wat vuiler geworden dan kunt u deze met een mop en speciaal reinigingsmiddel weer als nieuw krijgen. Een marmoleum vloer gaat zeker 20 jaar mee. En is in een zeer grote hoeveelheid kleuren en stijlen verkrijgbaar. Marmoleum is tegenwoordig zelfs als (laminaat)planken en in tegelvorm verkrijgbaar.

Een vereiste voor het leggen is wel dat de vloer vlak en hard is. Elke oneffenheid gaat u door het marmoleum heen zien. In de praktijk betekent dit dat de vloer voor het leggen vrijwel altijd geëgaliseerd dient te worden, of dat er speciale onderplaten gebruikt moeten worden.

Wij adviseren u graag bij de keuze van uw vloer.

Advies nodig?
    Laat hier een kort bericht achter

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


     BEL OF APP ONS: 06 11 95 7808
    Neem contact met ons op

    Wilt u meer informatie over de juiste type vloer die bij uw woning past? Graag adviseren en helpen wij u met het kiezen van de geschikte vloer. Kom naar onze showroom of