• Harm & Es woningstoffering Heerhugowaard - Woningstoffering, Heerhugowaard, Vloeren, Karpetten vloeren, Laminaat vloeren, Marmoleum vloeren, Ondervloer vloeren, PVC vloeren, Tapijt vloeren, Vinyl vloeren, Raambekleding, Duette’s, Duo-rolgordijnen, Houten jaloezieën, Jaloezieën, Lamellen, Paneelgordijn, Plissé, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Vitrage’s, Inbetweens, Gordijnen, Vouwgordijnen, Trapbekleding, Insectenwering, Hordeuren, Inklemhorren, Raamhorren, Trapbekleding, Trap PVC, Open trap, Dichte trap,

Harm & Es woningstoffering: De PVC vloer Specialist uit Heerhugowaard

PVC

Met de innovatieve designvloeren uit onze collectie kunt u een vloer creëren,die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is.Maar dan wel één zonder de nadelen ervan.

PVC vloeren met de toevoeging Authentic zijn voorzien van een zogenaamde “inregister embossing”. Deze producten hebben zowel een zichtbare als voelbare houtstructuur die volledig synchroon loopt met het dessin. Hierdoor zijn de stroken nauwelijks van echte houten planken te onderscheiden. De extra brede variatie in stroken zorgt voor de levendige uitstraling, die een houten vloer zo karakteriseert.

PVC vloeren hebben een zeer lange levensduur. Bij de betere merken zijn de stroken en tegels uitstekend recyclebaar. Er kunnen meerdere malen nieuwe vloeren van worden gemaakt. De grondstoffen zijn niet schadelijk voor het milieu en absoluut veilig voor de volksgezondheid.

Toepassingsgebieden voor PVC

Omdat PVC vloeren volledig uit kunststof bestaan, zijn ze prima bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen. Hierdoor is het heel goed mogelijk om een PVC vloer in de keuken of badkamer te laten leggen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat maakt een PVC vloer weinig geluid als je er overheen loopt. Het is misschien niet het eerste waar je bij stilstaat, maar dit draagt zeker bij aan een verbetering van het leefcomfort.

Advies nodig?
    Laat hier een kort bericht achter

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


     BEL OF APP ONS: 06 11 95 7808
    Neem contact met ons op

    Wilt u meer informatie over de juiste type vloer die bij uw woning past? Graag adviseren en helpen wij u met het kiezen van de geschikte vloer. Kom naar onze showroom of